Over ons

Gijs Mannenmode

De kracht van Gijs Mannenmode is de persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid en service. Eigenaren Jan en Geke Ploeger helpen graag met persoonlijk advies.

Over de winkel

Bij Gijs krijgt u alle ruimte om uw eigen gang te gaan. Tegelijkertijd helpen wij u graag bij het geven van persoonlijk advies. Onze kracht zit in de eerlijkheid en vakkunde waarmee wij u als klant van dienst zijn. In onze winkel heerst een gezellige, ongedwongen sfeer. Wanneer er iets aan de kleding vermaakt moeten worden, dan wordt dat door een vakkundig verstelatelier gedaan.

Geschiedenis

Gijs Mannenmode is een begrip in Assen en wijde omgeving. Het bedrijf bestaat sinds maart 1969. Toen was de naam nog Gijs Modecentrum en was de zaak onderdeel van een filiaalbedrijf met ongeveer 25 vestigingen verdeeld over het hele land. In 2003 namen Jan en Geke Ploeger de zaak in Assen over. Na een verbouwing in 2012 werd de naam veranderd in Gijs Mannenmode.

Onze winkel

Brink 11, Assen

Tegenover het Drents Museum

Onze merken

Bij Gijs Mannenmode wordt kleding verkocht in een betaalbare prijsklasse. Ook voor grote maten kun je bij ons terecht. Wij verkopen kleding van onder andere Culture, Blue Seven en Casa Moda. Ons assortiment met eigen ogen bekijken? Kom eens langs bij onze winkel aan de Brink 11 in Assen.

Onze collectie voor het voorjaar van 2024 hangt in de winkel! Benieuwd naar wat het assortiment voor jou te bieden heeft? Kom eens langs bij

Meer lezen »