Startpagina

Welkom bij

Gijs mannemode

De modezaak waar goed gekleed gaan betaalbaar blijft. Bij ons, aan de Brink in Assen, vindt u kleding in alle soorten en maten.


Bekijk ons assortiment


Bekijk ons assortiment

Authentieke service

Bij Gijs Mannenmode draait alles om service en persoonlijke benadering. Wij vinden dat u als klant centraal staat. Bij Gijs wordt uw pasvorm nog opgemeten zoals een echte modezaak betaamt. Eerlijk en gepast advies, waarbij goed gekleed gaan betaalbaar blijft.

uitgebreid assortiment

Wij zijn het hele jaar bezig met het samenstellen van het beste assortiment voor onze winkel. Voor ieder jaargetijde hebben wij dé geschikte outfit. Van zakelijke looks tot vrijetijdskleding en alles daar tussenin. Wij bieden volop keuze voor elke gelegenheid.

Wie zijn wij

Eigenaren Jan en Geke Ploeger geven u graag passend advies. Bij ons, aan de Brink in Assen, vindt u kleding in alle soorten en maten.


Over onze winkel

Gijs Mannenmode

Als sinds 1969 is Gijs Mannenmode het icoon op het gebied van mode. In onze winkel aan de Brink 11 in Assen hebben wij kleding voor jonge en oud. Wees welkom en laat je inspireren door ons zorgvuldig geselecteerde assortiment. 

Sinds
2020uitgelichte artikelen


Bekijk ons volledige assortiment

Een greep uit onze merken

Previous
Next

Facebook